ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

درخواست گوترش از ایران و آمریکا

درخواست گوترش از ایران و آمریکا آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در اظهاراتی از آمریکا و ایران خواست تا برای شکستن بن بست کنونی در زمینه توافق هسته‌ای با همدیگر همکاری کنند. او البته اعلام کرد انتظار نمی‌رود تا نتیجه‌ای سریع در این زمینه حاصل شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۲۶ - ۱۰ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 29
کد خبر: ۷۵۶۵۲

به گزارش راهبرد معاصر؛ آنتونیو گوترش ، دبیرکل سازمان ملل متحد در اظهاراتی از آمریکا و ایران خواست تا برای شکستن بن بست کنونی در زمینه توافق هسته‌ای با همدیگر همکاری کنند. او البته اعلام کرد انتظار نمی‌رود تا نتیجه‌ای سریع در این زمینه حاصل شود.

 

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل متحد در کنفرانسی مطبوعاتی در زمینه امکان میانجی گری برای خروج از بن بست، گفت: کار‌های فراوانی وجود دارد که باید انجام شود؛ اما من انتظار ندارم که راه حلی سریع به دست آید.


او در ادامه تصریح کرد: من معتقدم همه، یعنی تمامی افرادی که وارد برجام شدند و دیگر گروه‌های ذی ربط، باید با همدیگر برای کاهش تردید‌ها و مقابله با مشکلات وموانع با همدیگر کار کنند.

 

او همچنین بدون پاسخ به پرسشی در زمینه امکان میانجی گفت: مسأله به تدریج در حال رفتن به سوی اوضاعی است که ما می‌توانیم توافقی داشته باشیم که برای صلح و ثبات در خلیج (فارس) و جهان ضروری است.

 

گوترش در ادامه افزود: برجام پیروزی دیپلماتیک بزرگ و عنصری ضروری برای صلح و ثبات در خلیج فارس بود. ما از این مسأله که توافق در موضع تردید قرار گرفته، متأسف هستیم.

 

او همچنین گفت: مشخص است مشکلات و موانعی وجود دارد. پیچیدگی فزاینده‌ای وجود دارد؛ چرا که آمریکا توافق را رها کرده است و اقدامات بیشتری را برای تحریم ایران به کار گرفته است. در همین زمان، ایران گام‌هایی را برای توسعه ظرفیت هسته‌ای خود اتخاذ کرده است.

 

جو بایدن، رئیس جمهور جدید آمریکا گفته آماده است تا به توافق هسته‌ای بازگردد. دونالد ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا در سال ۲۰۱۸ از توافق هسته‌ای به شکلی یکجانبه خارج شد و تحریم‌هایی را علیه کشورمان اتخاذ کرد./ باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار